Siirry pääsisältöön

Yksi talviviikonloppu

Tämä viikonloppu on toivon  mukaan viimeinen kipsin kanssa. Kämmentä vasten hautuneet materiaalit alkavat olla mielenkiintoista haisteltavaa ja katseltavaa. Yök!

Onneksi viikonloppuun on mahtunut muutakin. Lasten kanssa on valvottu yhdessä Yksin kotona ja Autot -elokuvien parissa. Herkuteltu gluteenittomalla lasagnella, sipseillä ja gluteenittomilla Runebergin tortuilla. Lasagne tosin otti vauhtia uuniluukulta, kun jouduin turvautumaan esikoisen nostoapuun. Onneksi saimme koottua vielä ainekset oikeasti maukkaaksi lasagneksi.

Kävin pitämässä lyhytkurssin vetoketjut inspiraationa. Sillä aikaa olivat sänkyyn sijattu uusi petari ja puhtaat lakanat. OIkeasti arjen luksusta. Nuorimmat lapset tekivät talven ensimmäisen lumiukon ja epäilen, että myös viimeisen. Sunnuntaiaamu paljastikin lumiukkomme kaksipalloiseksi. Voi surkeus näitä epävarmoja talvia!

Tyttären leikkejä lauantailta.

Gluteenittomat Runebergin tortut
onnistuivat erinomaisesti!
Pikahilloa vadelmista Runebergien päälle.

Tämän hetken suosikkipeli!

Arvaa kumpi voitti?
Vetoketjuaskartelua
Salon kansalaisopistolla!
Talven eka lumiukko rakenteilla!
Sunnuntaihin paljastui päätön ukko!

Aamupelleilyä kameran kanssa.

Osallistun viikonlopun kunniaksi Kivempi Blogin linkkirinkiin.
blogi, blogiin lisää lukijoita, Viikonlopun linkkirinki

Tule mukaan lukemaan!
-Hannele

Kommentit

 1. Kiva vetoketjukoru, onko vielä tulossa muitakin lyhytkursseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kansalaisopistolla mulla tulee huovutusta ens viikonloppuna ja betonitöitä myöhemmin keväällä. Betoni ei tosin ole lyhytkurssi. Vetoketjua menen vääntämään Steissille Saloon toukokuussa (?).

   Poista
 2. Kiitoksia osallistumisesta Viikonlopun linkkirinkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoittelen osallistumista, jotta voin perustaa haasteen jossain vaiheessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele