Siirry pääsisältöön

Parasta kesässä

Parasta kesässä on ehdottomasti luonnonvesissä uiminen ja lämpö. Vuosi vuodelta osaan nauttia uimisesta enemmän, samalla kun lasten uimataito kehittyy.

Kuvissa näkyy uima-allas, joka korvasi Toscanassa luonnon lutakon. Osallistun tällä Pienen Linnun blogihaasteeseen. Kurkkaa tästä mikä muu on parasta kesässä.
-Hannele

Kommentit

 1. Ihania kuvia. Just sitä "parasta kesässä" teeman mukaisesti.

  VastaaPoista
 2. Virkistäviä kuvia. Mieti, minä en ole vieläkään kastellut talviturkkia ja luulen, etten sitä tulekaan tekemään. Ilmat viilenee. Yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Tulee tuplatalviturkki poistettavaksi ensi keväänä.

   Poista
 3. Tätähän se kesä on, lämpimiä vesiä ja uimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja toivotaan vielä lämpimiä päiviä.

   Poista
 4. Ihanaa on ollut uida lämpimissä vesissä tänä kesänä. Ja uimataito on tärkeä - sitä pitääkin harjoitella!

  VastaaPoista
 5. Mukavia kesätunnelmia.
  Samaa mieltä: luonnon vesissä uiminen on parhaimpia asioita kesässä. Ja kun voi kuivatella itsensä auringossa istuskellen :)

  Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.