Siirry pääsisältöön

Kädettömiä ajatuksia

Pikkuista vaille vuodenvaihteen onnistuin murtamaan käteni uusien luistimien sisäänajossa. Kaunoluistimista hokkareihin vaihto ei käynyt ihan kivuttomasti. Kipsikautta tulee riittämään helmikuulle ja hampaille annetaan uudet sähköiskut kuukauden päästä siinä toivossa, että tunto olisi palautunut.

Yksikätinen elämä on tietysti tuttua jo lasten vauva-ajoilta, mutta silloin yksikätisyyttä pystyi vaihtamaan ja myös halutessaan käyttämään kahta kättä. Sormijumppaa voi tietysti harjoittaa kaksikätisesti...

Onneksi pystyn kuvaamaan pakkaspäivien kauneutta!


Onnekasta vuoden alkua Sinulle!

-Hannele

Kommentit

  1. Voi sentään! Paranemista, ota rauhallisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kärsivällisyyttä vaatii multa ja muilta. Huomenna olen pätkän verran viisaampi uusien röntgenkuvien jälkeen...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele