Siirry pääsisältöön

Kotitekoinen jumppapallo

Käsi kipsissä teemalla jatketaan. Koti on tyhjä ja mahdollisuus ottaa rennosti. Kipsattua kättä pitää jumpata. Olen puristellut lasten erilaisia palloja, mutta mieluista ei ole löytynyt.

Törmäsin eilen videoklippiin, jossa tehtiin ilmapallosta stressilelu. Pallon sisään jauhoja, solmu kiinni ja tussilla pallolle silmät päähän. Mulla on aina jemmassa vanhaksi mennyttä maissitärkkelystä (tai muita kuiva-ainekaapin tuotteita) askartelukäyttöön. Ja ilmapallot kuuluvat lähes poikkeuksetta lapsiperhevarustukseen.

Maissijauho ei mene kovinkaan soljuvasti ilmapalloon edes suppilon ja tikun kanssa. Minä sain vain venyttämättömän pallon täyteen. Parempaan ei nyt kädet kyenneet. Oranssi pisara on itse asiassa sopiva tämän hetkiseen jumppaan ja narisee sormissa kuin pakkaslumi kengän alla!

Kun haluat tehdä isomman pallon, kannattaa kenties kokeilla mannasuurimoita, riisiä tai muuta painavempaa täytettä, joka venyttää ilmapalloa täyttyessään.

Toivotttavasti pian voin siirtyä suurempaan palloon. Eli voisin todeta voimien kehittyneen!

-Hannele

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Niin oli todella näppärä ja nyt huomaa viikkojen puristelujen jälkeen voimien palautuvan.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele