Siirry pääsisältöön

Hienot koristeet sanomalehdestä?

Meidän kylän aktiiviset kyläkoulun puolustajat järjestivät kirkonkylän baarissa ystävänpäiväkekkerit. Kylältä löytyy Pia, joka laulaa Tribal Moon -bändissä ja osanottomaksu kerättiin bändin poikien bensarahaksi. Baaria koristeltiin helposti, nopeasti ja halvasti. Minä saan kunnian (aika usein) loihtia tyhjästä koristeita kylän tapahtumiin.

Nyt sitten oli tavoitteena pinkkejä pompommeja. Minulla ei ollut pinkkiä silkkipaperia, joten sanomalehti sai kelvata. Toivoin spraymaalin muuttavan harmaan pinkiksi!

Tarvitaan 4 sanomalehden sivua.

Sivut taitetaan kaksinkerroin
eli syntyy 8 sivua.

Leikkaa sivut neliöiksi.

Tarkista että kaikki reunat
ovat avonaisia.

Taittele paperit haitariksi.
Taitos n. 1,5 - 2 cm.

Sido haitari keskeltä metallilangalla
tai vaikka pakettinarulla kiinni.

Leikkaa haitarin päät teräviksi,
pyöreiksi tai hapsuisiksi.

Avaa kaikki paperikerrokset erilleen
toisistaan. Pieni repeily ei haittaa.Kiinnitin pallot pitkään naruun.

Väriä vaille valmista!

Maalausstudio viritelty vajaan!

Tadaa! 

Valmiit pallot baarissa odottamassa
juhlijoita!

Ilta oli niin hauska, että uutta on jo kuulemma suunnitelmissa! 
-Hannele

Kommentit

 1. Jos olisin nähnyt tämän vuosi sitten niin hääkoristeemme olisi olleet näitä, ilman maalauksia, pelkästään sanomalehtipintaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskin hienot hääpallot! Hiukan eri kokoisina vielä... Meillä väri tuli pyynnöstä ja ystävänpäivän läheisyydestä!

   Poista
 2. Hienostihan ne ajaa asiansa :)

  VastaaPoista
 3. Liisan kotona15/2/16 20:24

  Tulipa hienoja :) Liisa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele