Siirry pääsisältöön

Liisteröity paperipiilo

Olen laiska siivoamaan. Tykkään kuitenkin, että tavarat palautuisivat paikoilleen. Melko hankala yhtälö! Aika ajoin otan itseäni niskasta kiinni ja tartun johonkin epäkohtaan. Nyt hyvin pieneen, mutta näkyvään.

Yksi nurkkaus tursuaa ns. tärkeitä papereita ja tyhjiä postikortteja lähetettäväksi. NE paperit saattavat löytyä, mutta kortit eivät ole lähteneet minnekään.Olen joskus kirjaston poistosta ostanut itselleni iänikkuisen eläinoppaan.  Valitsin sieltä lintuja ja leikkasin niitä vanhan vihreän lehtikotelon päällysteeksi.

Levitin liisteriä lehtikotelon yhdelle sivulle ja asettelin lintuja mieleiseen järjestykseen. Lisäsin liisteriä runsaasti myös kuvien päälle. Kävin tällä tavalla kaikki sivut läpi ja jätin kansion kuivumaan. Kansio muuten kannattaisi täyttää vaikka lehdillä kuivumisen ajaksi, jotta kotelo säilyttäisi muotonsa.

Kotelon kuivuttua leikkasin ylimääräiset paperit pois kotelon reunoilta ja teippasin eristysnauhalla reunat. Sähköteippi olisi ollut ensimmäinen toive reunoihin, mutta melkein luistelusään myötä eristysnauha löytyi nopsemmin.Nyt on järjestys ainakin hetken ja Mannerheimkin näkyy papereiden takaa!

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele