Siirry pääsisältöön

Lisää vetoketjuista

Viikonlopun vetoketjuhenkinen kansalaisopiston kurssi on ohi ja esitellyt ideat saivat oppilaissa odotetun tekemisen ilon päälle. Tykkään siitä, kun aiheen esittelyn jälkeen tulee muutama tarkentava kysymys ja sitten kaikki syventyvät omaan suunnitelmaansa ja tuotokseen.Onko tullut kerättyä vatoketjuja! ;)Lisää ideoita Pinterestistä täältä.
-Hannele

Kommentit

 1. Hitsit mitä ideoita! On todellakin tullut kerättyä vetoketjuja, ajatuksena varmaan tehdä kymmenittäin pikku pussukoita yms, mutta nythän tässä aukeaa ihan uudet mahdollisuudet vetoketjujemman tyhjennykselle.

  VastaaPoista
 2. Nää on aina niin vaarallisia... Lisää kerättävää! Laita kuvia, kun tuloksia näkyvissä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Tehty tyhjän teippirullan päälle. ;)

   Poista
  2. Niin minustakin! Tehty tyhjän teippirullan päälle. ;)

   Poista
 4. Kivoja ja mainiota kierrätystä! Minullakin kasa vetoketjuja jemmassa. Revin aina talteen hajoinneista ja pienistä vaatteista, joita ei voi/viitsi enään paikkailla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele