Siirry pääsisältöön

Pääsiäisen vihreää - the Easter Green

Kevään tai toivon tai pääsiäisen tai kasvun vihreää itämisestä viidenteen päivään.

Wheat growing in 5 days. Green of spring or hope or Easter or growth.
Kollaasien tekeminen on hauskaa. Siinä voi edetä hillitysti ja hallitusti tai käyttää erilaisia kollaasiohjelmia ja hullutella. Törmäsin Maaliskuun-haastetta tehdessäni Mosaic Monday-haasteeseen, johon otan osaa tällä postauksella.Kevään kasvua seurataan...
-Hannele


Kommentit

 1. Happy Spring

  much love...

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vihreyttä - kevättä ja toivoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväässä on parasta vihreä ja uuden alku!

   Poista
 3. Kiva kollaasi! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Luulen, että sinun blogisi kautta löysinkin tähän Mosaic Monday'hin. Kiitos.

   Poista
 4. A beautiful mosaic showing the first green of spring.

  VastaaPoista
 5. Green for spring! Lovely! A happy Spring!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele