Siirry pääsisältöön

Parasta kesässä

Parasta kesässä on ehdottomasti luonnonvesissä uiminen ja lämpö. Vuosi vuodelta osaan nauttia uimisesta enemmän, samalla kun lasten uimataito kehittyy.

Kuvissa näkyy uima-allas, joka korvasi Toscanassa luonnon lutakon. Osallistun tällä Pienen Linnun blogihaasteeseen. Kurkkaa tästä mikä muu on parasta kesässä.
-Hannele

Kommentit

 1. Ihania kuvia. Just sitä "parasta kesässä" teeman mukaisesti.

  VastaaPoista
 2. Virkistäviä kuvia. Mieti, minä en ole vieläkään kastellut talviturkkia ja luulen, etten sitä tulekaan tekemään. Ilmat viilenee. Yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Tulee tuplatalviturkki poistettavaksi ensi keväänä.

   Poista
 3. Tätähän se kesä on, lämpimiä vesiä ja uimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja toivotaan vielä lämpimiä päiviä.

   Poista
 4. Ihanaa on ollut uida lämpimissä vesissä tänä kesänä. Ja uimataito on tärkeä - sitä pitääkin harjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin opetella vapaauinnin!

   Poista
 5. Mukavia kesätunnelmia.
  Samaa mieltä: luonnon vesissä uiminen on parhaimpia asioita kesässä. Ja kun voi kuivatella itsensä auringossa istuskellen :)

  Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele