Siirry pääsisältöön

Sunnuntainen kierros Salossa

Suomi on täynnä kesäisiä tapahtumia. Minä sain soviteltua sunnuntaiksi Kaikulan kesäkirppiksen ja Avoimista puutarhoista Kuusjoelta tuoreen puutarhan tutustuttavaksi.

Kaikulan kesäkirppis on vilkkaasti liikennöidyn 110-tien varrella vanhassa pihapiirissä. Sannan piharakennus on täynnä kauniisti järjestettyjä vanhoja astioita. Vintiltä löytyy uutta kotia etsiviä tekstiilejä ja mielenkiintoisia huonekaluja. Sunnuntaina oli poikkeus, joka toivottavasti tulee toistumaan eli piha täynnä myyjiä ja pitkä parkkipaikka täynnä autoja.

Mulle tarttui mukaan mekko, iltalaukku, verho ja hame yhteensä 4 euroa. Lsäksi aikuisen naisen olkalaukku 2€.

Kaikulan kesäkirppis  
Asiakkaat nauttivat kahvinsa baakkelsin kera ulkona.

Myytävänä oli lähes antiikkiakin...

Kärrynpyörät saattelivat parkkipaikalle.

Kyl nyt kelpaa kassia heilutella!

Onnenperän mökki kuntoon seuraaville vuokralaisille ja lapsille lupaus pitsasta Kuusjoen Sedirissä ohjasivat valitsemaan Avoimien puutarhojen ohjelmasta kuusjokelaisen Monnanpellon.


Puutarhan pienimmätkin asukkaat oli
huomioitu ukkoskuurojen varalta.

Rentoilupaikka!

Kurkistus kasvihuoneeseen: rypäleitä!


Monnanpellon isäntä puutarhamajan ovella.


Päivän väriksi valikoitui, olisko fuksia oikein?


Erilaiset tomaatit kiipeilivät krassin
 kanssa kilpaa.

Kaunista kurpitsaa tulossa!

Pidän tästä kerroksellisuudesta.

Miniatyyripuutarhurin työkalut valmiina!

Lähtöruudun kautta autolle, kiitos.

Inspiraation siemenet kylvetty ja toivottavasti niistä kasvaa parsaa muutaman vuoden päästä. ;)

-Hannele

Kommentit

  1. Meillä oli ennen tätä nykyistä taloa, kun kerrostalossa asuttiin, mökki Kuusjoella. Kurkkasin tuon Sedirin sivullekin, tutulta näytti rakennus, vaikka nimi oli silloin jotain muuta ...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele