Siirry pääsisältöön

Pieni kiinalainen paketti

Poikamme seuraavat intensiivisesti tubettajia ja sieltä leviäviä ns. virikkeitä. Fidget spinnereitä on tilattu itselle ja kavereille. Nyt on kuitenkin odotettu viimeisintä pakettia Kiinasta kuukausi, no ainakin melkein. Eilen se pieni paketti sitten saapui. Ihania minimaalisia kiinalaisia kirjoitusmerkkejä täynnä!
Tämä mokuru olisi tarkoitus saada tönäistyä takaisin pystyasentoon. Voi olla, että juhannuksena treenataan...

Tällä postauksella osallistun Pienen Linnun kuvahaasteeseen: Pieni. Käy katsomassa muita pieniä täältä.

-Hannele
Kommentit

 1. Ihana! Enpä ole tuollaisesta aiemmin kuullutkaan :-)

  VastaaPoista
 2. Hauska! Klikkasin tuota viimeistä kuvaa ja jäin odottamaan videota :D Minullekin tuli tuommoinen Kiinapaketti mutta siellä oli vain tylsiä vetoketjuja. Hih ihana vastaus haasteeseen <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun moka! Nyt pitäisi toimia videona!

   Poista
 3. Spinnereistä olen kuullut, mutta en tästä mokurusta.
  Mieleniintoinen ja kiva valinta haasteeseen.
  Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaisia vempaimia :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele