Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri 2017/4


Viikon voi hyvin aloittaa paperin leikkaamisella. Askarteluveitsen kanssa kuviointi voi olla joillekin hyvin meditatiivista. 

Laita kaksi paperiarkkia päällekkäin (minä käytin ihan kopiopaperia) ja taita ne puoliksi. Piirrä paperin taitteelle puolikas puu ja leikkaa askarteluveitsellä viivoja pitkin (siis neljän paperikerroksen läpi). Avaa taitos ja ompele joko käsin tai koneella kappaleet toisiinsa kiinni. Asettele puu seisomaan tukevasti neljällä sivulla.

Puut voivat olla erikokoisia, värikkäitä (hyödynnä joulun mainosposti) ja mittasuhteiltaan erilaisia. Kokeile pöytäkoristeiksi tai roikkumaan pöydän päälle.

Hyvää alkanutta viikkoa!

-Hannele

Kommentit

  1. Hyvä idea juurikin tykkäisin pöytäkoristeiksi ja koristeltuna, kuten tuo vihreä sinulla on, kivan pirteä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piirustukset ja mainokset saisivat uuden tarkoituksen!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele