Siirry pääsisältöön

Lauantai-illan huumaa

Mulle oli esitetty pyyntö, että lauantai-illaksi olisi oltava hyvää ruokaa (pitkästä aikaa) Huittisten säbäreissun päälle. Pakastin on  pitänyt hyvänään peuran maksaa jonkin aikaa. Sulatin ja päätin kokeilla maksan valmistamista uunissa. Aikaisemmin on kokemusta vain pannulla paistamisesta. Ohjetta uhmaten paistoin rakuunapedillä ja pidempään (n. 35 min) ja valelin kypsän könkäleen mustaherukkahillolla ja hunajalla. Mutta hyvää tuli! Pehmeää ja voimakkaan makuista!


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/lauantai-illan-huumaa.html
Peuran maksa paistettuna, herukkahillolla ja hunajalla
valeltuna; odottaa vain paketointia!


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/lauantai-illan-huumaa.html
Lisukkeena pinot noiria ja hillottua punasipulia.


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/lauantai-illan-huumaa.html
Lisukkeeksi sopii myös kaurapaahtoleipä ja smetana...
Kannattaa kokeilla peuran maksaa, jos eteen tulee!

-Hannele

Kommentit