Virkkuukoukun käyttäjänä

Aamulla ennen "oikeita töitä" tein tukka-aineen eli suolasuihkeen hiuksille. Edellinen pääsi loppumaan jo aikoja sitten, en vain ole saanut tehtyä uutta tilalle. Teen tämän reseptin inspiroimana, tarkka ohje löytyy sivupalkista ohjeisiin taltioituna. Edullinen ja toimiva setti!

Vuoden opetustunnit pyörähtävät huomenna käyntiin. Kaivelin pinterestiin taltioimiani kuvia ja niistä sitten virkkasin idean tynkää. Tyngiksihän ne aina mulla jää, esimerkin tasolle. Todella harvoin jokin tekniikka vie niin mennessään, että siitä lähtis jokin varsinainen lankatyö sikiämään.

Ai niin ja tiedustelin myyntinäyttelylle paikkaa...


Suolasuihkeen ainesosat + merisuola

Näyttävää helpolla -tyyppistä kokeilua.
-Hannele


Kommentit

  1. Kiva kun oot täällä blogistaniassa! Sun ideoita on tosi hauska lukea vaikka en kyl itte ole tipan pätkää kierrätyshenkinen.
    Tämä suolasuihkejuttu tuli kuin tilauksesta ja kokeilla aion. Ostin nimittäin pari päivää sitten kaupasta suolasuihkeen ja se löyhkää ihan partavedeltä. Se hiuksissa on kaikkea muuta ku villi ja vapaa olo!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! MInä olen ollut tosi tyytyväinen tohon suolasuihkeeseen. Aluksi voi tuntua, että aine rasvoittaa hiukset eri tavalla kuin kaupan versiot, mutta pian hiukset tottuu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!