Siirry pääsisältöön

Virkkuukoukun käyttäjänä

Aamulla ennen "oikeita töitä" tein tukka-aineen eli suolasuihkeen hiuksille. Edellinen pääsi loppumaan jo aikoja sitten, en vain ole saanut tehtyä uutta tilalle. Teen tämän reseptin inspiroimana, tarkka ohje löytyy sivupalkista ohjeisiin taltioituna. Edullinen ja toimiva setti!

Vuoden opetustunnit pyörähtävät huomenna käyntiin. Kaivelin pinterestiin taltioimiani kuvia ja niistä sitten virkkasin idean tynkää. Tyngiksihän ne aina mulla jää, esimerkin tasolle. Todella harvoin jokin tekniikka vie niin mennessään, että siitä lähtis jokin varsinainen lankatyö sikiämään.

Ai niin ja tiedustelin myyntinäyttelylle paikkaa...


Suolasuihkeen ainesosat + merisuola

Näyttävää helpolla -tyyppistä kokeilua.
-Hannele


Kommentit

  1. Kiva kun oot täällä blogistaniassa! Sun ideoita on tosi hauska lukea vaikka en kyl itte ole tipan pätkää kierrätyshenkinen.
    Tämä suolasuihkejuttu tuli kuin tilauksesta ja kokeilla aion. Ostin nimittäin pari päivää sitten kaupasta suolasuihkeen ja se löyhkää ihan partavedeltä. Se hiuksissa on kaikkea muuta ku villi ja vapaa olo!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! MInä olen ollut tosi tyytyväinen tohon suolasuihkeeseen. Aluksi voi tuntua, että aine rasvoittaa hiukset eri tavalla kuin kaupan versiot, mutta pian hiukset tottuu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele