Siirry pääsisältöön

Pesätarvikkeita

Pikkulinnut puuhaavat vähitellen pesiään asumiskelpoisiksi. Voit tarjota villalangan pätkiä toisenlaiseksi pehmusteeksi ja eristeeksi. Laita langan pätkät vanhaan pesupussiin tai kanaverkkopalloon ja puuhun roikkumaan.

Jotenkin tuo valkoinen pesupussi hyppää
silmille jo hieman vihertyneestä maisemasta..

Kommentit

 1. Anonyymi3/4/15 14:18

  Tosi hyvä idis,kiitos!!
  hyvää pääsiäisen aikaa!!

  -lumiukko-

  VastaaPoista
 2. Kiva etä pidit! Kesäksi kuntoon huhtikalenteri pyörii facebookissa. Toki tännekin lisäilen silloin tällöin.
  Tässä linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1592711390963433/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele