Siirry pääsisältöön

Innoissani Kivemmasta Blogista!

Oletko törmännyt blogiin nimeltä Kivempi Blogi? Jos et ole, niin kannattaa käydä heti katsomassa. Selkeitä, inspiroivia ja monipuolisia ohjeita sekä vinkkejä blogin kehittämiseen! Istuin viime yönä yhteen saakka koneella, kun halusin vääntää some-nappuloita.

Kivempi blogi neuvoo favigonin kanssa, antaa komennot, ettei tarvitse otsikoida kuvia, ehdottaa apuohjelmia ja ohjaa valitsemaan oikeita otsikointeja! Kerrassaan mielenkiintoinen sivusto! 

Esimerkiksi tämä
syntyi ohjeiden mukaan!

Lisäksi blogista löytyy kerran kuussa perjantaisin starttaava Viikonlopun linkkirinki. En ole vielä itse hetinyt mukaan, mutta sekin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta! Napakoista postauksista löytyy kilpailuja haasteita haluaville.

Lisäsin Kivempi blogi -linkin sivupaneeliin, jotta pääsen jälleen sopivan inspiraation hetkellä hakemaan rautalangasta väännettyjä ohjeita.

Eikö sinustakin ole mukava kehittyä blogin "rakentajana"?

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele