Siirry pääsisältöön

Kalsarikärryt

Mieheni pitkä ja sitkeä aivopesu on tuottanut tulosta menneenä viikonloppuna. Olen vuosia yrittänyt kouluttaa perhettäni viemään likaiset vaatteet suoraan vessan pyykkikoreihin joko ennnen tai jälkeen suihkureissun. Mieheni on ehdottanut säännöllisin väliajoin pyykkikorin hommaamista takkahuoneeseen. Minusta ajatus on ollut vastenmielinen. Toki melkoisen kuvottavaa on poimia likaisia kalsareita lattioilta tai poikien vippailujen jäljiltä kalsareita sekä sukkia patterin välistä tai lampun päältä.

Annoin periksi ja tein kalsarikärryn tai -korin. Tässä säilyttimessä on pyörät alla, jotta voin kärrätä sen vessaan niiden pyykkikorien ääreen ja lajitella kalsarit värien mukaisesti...

Toki vielä toivon, että kalsarikärry osoittautuisi tarpeettomaksi ja siitä tulisikin lehti-, pullo- tai sytykekori.

Ikealainen kukka-alusta pyörillä,
nitoja ja myyräverkkoa.

Kastelujälkien peittämistä Sharpiella.Myyräverkko tai jokin muu tukeva verkko
 nidotaan puualustaan kiinni.

Verkko ommellaan vaikkapa ristipistoin kiinni.

Jalkapalloilijan varusteista hiukan teippiä
verkon yläreunaan.

Ihan siedettävän näköinen kalsarikärryksi!

Siistimpää arkea toivottaen!
-Hannele

Kommentit

  1. Kiva idea tuo kori. Onneksi meillä ei ole tuota ongelmaa, mieheni on liiankin tarkka ja poika tulee onneksi isäänsä. No ei aina tuo tarkkuuskaan ole niin mieltä kohottavaa! :)Mutta näillä mennään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että joltain löytyy tarkempia kavereita! ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele