Siirry pääsisältöön

Vastakohtien viikko

Alkuviikko antoi parastaan, aurinko paistoi ja ideat lentelivät villeinä. Torstai taittoi viikon sateeseen, kotitöihin ja suunnitelmien toteuttamiseen. Pieni Lintu haastoi tutkimaan vastakohtia. Lisää vastakkain asettelua löydät täältä.

Elävä ja kuollut ovat vahvoja vastakohtia.Voikukan keltaiset peittävät lehdet muuttuvat kevyiksi ja eteerisiksi, lähes vastakohtaisiksi.

 

Vanhanaikainen vastaan nykyaikainen - kesäautolla on ihana ajaa auringossa ikkuna raollaan, mutta kyllä motarilla nykyaikaisempi ajettava kulkee kevyemmin!
 Leppoisaa viikonloppua sinullekin!
-Hannele

Kommentit

  1. Vanhan ja uuden vertailu on monimutkaista - molempåi parempi. Voikukan haituvatkin ovta kauniita.

    VastaaPoista
  2. Vastakohda esillä postauksessasi hienosti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.