Siirry pääsisältöön

Heinäkuu

Elokuu kolkuttelee ja ihana arki rytmeineen tempaavat mukaansa tahtoi tai ei. Heinäkuu on ollut täynnä kauniita maisemia, hermojen kiristelyä, uimista, kypsyviä marjoja, hääjuhlaa, tuoksuja ja lämpimiä tuulia.

Heinäkuun kollaasi katkaisee pitkän blogihaastetauon. Lisää kollaaseja löydät täältä Pienen Linnun blogista.


Toivotaan elokuun olevan samanmoisella tavalla viihdyttävä!
-Hannele


Kommentit

 1. Mainio teksti tuossa kärryn perässä :) Pitää varmaan paikkansa aika usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisen parin kohdalla harkinta-aika 9 vuotta...

   Poista
 2. :DD Hymyt kärrylle! Kuukauteen mahtuu paljon viihdyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyä riitti juhlissakin, kun mm. morsiamen lapsuudenystävä muisteli heidän yhteisiä kouluvuosiaan.

   Poista
 3. Kuinka ihana, tunnelmallinen heinäkuu!
  Kaunista ja lämmintä elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuvakooste. Tällaiset taaksepäin katselut kuvien muodossa ovat joskus oikein mukavia. Huomaa, että ihan kivaahan on ollut :)

  Tulin tänne Pieni Lintu Blogin kautta, jonne linkitin oman heinäkuuni kuvakoosteen. Jäin pidemmäksi aikaa. Kivoja juttuja sinulla. Nuo Toscanan kertomuksesi ovat mukavia. Olin toukokuussa Umbria-Toscana kierroksella ja ihastui ikihyväksi.

  Tulen toistekin postauksiesi pariin :)

  Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi. Olin Italiassa toista kertaa ja interreilaajan muistikuvat kuumasta ja kauniista Italiasta eivät pettäneet.

   Poista
 5. Hauskoja kuvia ja yksityiskohtia <3

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, söpö sammakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öinen rupisammakko oli oikea köntys, hitaasti sääriään nostellen eteni muurin reunaa.

   Poista
 7. Kesähäät ois ollu ihanat! No, tietyssä iässä niitä riittää joka kesäviikonlopulle, mikä ei sekään ole välttämättä kiva juttu.:)

  Heinäkuusi kuulostaa ihanalle ja kauniille!<3 Iloista elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin totta, että kymmenisen vuotta sitten kesähäitä oli tiheään. Nyt nämä tuntuivat hyvältä katkolta kesätöihin!

   Poista
 8. Lämpimiä heinÄkuisia tunnelmia.

  VastaaPoista
 9. Bongasin kollaasista ensimmäisenä nuo punaiset vadelmat ja tajusin samantien, että en ole popsinut tämän kesän aikana yhden ainuttakaan vadelmaa. Ihanaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii vadelmia syömään. Puskat odottaa poimijaansa!

   Poista
 10. Värikäs heinäkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kesäkuukaudet tuppaa meillä olemaan!

   Poista
 11. Oi miten herkulliset marjat ja kutsuvat korvapuustit !

  VastaaPoista
 12. Kaikkea kivaa on mahtunut heinäkuuhusi, :) mahtavaa elokuuta toivottelen. <3

  VastaaPoista
 13. Ihana heinäkuu selvästikin teillä takana. Ihastuttavia kuvia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen. Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa. Minigrip-pussi (½ litraa), saippuaa, kerroksittain aseteltuja villoja pussin kokoinen pala. Villat tasaisesti pussiin. Lämmintä saippuavettä noin ½ dl villojen  päälle pussiin. Pussin suu tiukasti  kiinni. Katso, ettei ilmaa jäisi pussiin. Painele pussin päältä voimakkaasti. Pussia saa rullata eri suuntiin. Pussia saa rustistella, kun tuntuu, että villat ovat kiinnittyneet levyksi. Painele, rullaa ja rutistele pussia niin, että villa kutistuu. Niin kauan, että villa on kutistunut noin kolmasosan se

Värin valinta

Vanha talo ja ainainen remontti. Toisille ihanuus ja toisille rasite. Mulle toisinaan rasite. Mutta nyt on niin iso muutos tulossa, että tämä on melkein ihanaa. Toivon Tilan päärakennus saa uuden ryhdikkään värityksen. Vuonna 1984 rakennettu pitkä ja kapea talo on ollut alusta asti keltainen. Hiukan on sävy auringon polttamana tai maalauksen yhteydessä muuttunut. Reunalaudat ja ikkunapuitteet olivat alunperin valkoiset, seuraavaksi lempeän vihreät ja seuraavaksi ne tulevat olemaan tummanharmaat. Harmaat! Meille, joille harmaa ei todellakaan ole se trendikkäin väri. Sokkelikin sai tummanharmaan Yki Rouhepinnoitteen. Seinän väri tulee vielä keltaisesta hiukan muuttumaan, mutta siitä sitten keväämmällä. Vanhaa väritystä Uutta väritystä auringossa... ...ja varjossa. Tumma sokkeli "pitää" talon ryhdikkäänä.  Värien valinta on mukavaa ja vaikeaa. Minä käytin apuna Tikkurilan Kaunis Talo-värilastuohjelmaa  sekä Color Up-ohjelmaa . Ohjelmat vaativat hiukan klikk

Vessapaperia verkossa

Ensimmäisen Vintti-illan tuloksista tuli hyvin herkkiä. Kuvissa paperi on vielä märkää, joten ei näytä puhtaan valkeilta, mutta kuivuttuaan melkein hohtavat valkeutta! Paperimassaa voi värjätä esim. elintarvikeväreillä ja glitteriä voi ripotella sekaan! Liima tai liisteri paperimassan seassa auttaa hileiden tai langanpätkien tarttumista. Kokeile ohjetta . Tämä on helppoa ja nopeaa tehdä: lampunvarjostimia, tuikkukupin suojia, jouluvalojen koti, ovikranssi, kevyitä ja herkkiä patsaita, ... Lampunvarjostin ja koristesiivet tai rintaliivit niin kuin poikani epäili! Sydänkranssi kuivuu lasien varassa. Sydän saa kuivuttuaan valot sisälle! Tuikkukuppien suojia tehtaillen. Ensi joulua odotellessa... Laittaisitko valkoisen paperin sekaan jotain muutakin? -Hannele