Siirry pääsisältöön

Asuntomessut 2017/2

Mikkelin asuntomessualue oli kauniisti Saimaan rannalla. Ihan jokaiselle ei ollut omaa rantaviivaa riittänyt, mutta käytännölliset terassit ja pihakeittiöt lupailivat hienoja grilli-iltoja ilman järvimaisemaakin.Ulkoilmaelämän soisi virkistävän luovuutta ja talven aikana voi irrotella luutuneita käsityksiä samaistua hetkeksi asuntomessuihin.

Huovuttamalla kaiku hallintaan. Tähän tarkoitukseen sopivat huovutuksen koetilkut, vanuneet villapaidat tai eksyneet villasukat villinä sommitelmana.

Ehdottomasti yksi kauneimpia yksityiskohtia: nahkainen tasku. Tänne sujahtaa piiloon nenäliina, kaukosäädin tai sanomalehti.

Pellavaiset pesukintaat ovat kiva lahjaidea ja todella käytännöllisiä!

Kädenjälki saa näkyä! Jos ei omaa niin, vaikka mummon. Tärkkää pitsiliina kellotauluksi tai tabletiksi.

Yllätä vieraasi ja nimeä huoneet!
Tässä on tylsästi sisustusluettelo, mutta sinä voit luetella vaikka huonekalut ikäjärjestyksessä, tai kertoa jonkin esineen taustoja ja merkitystä.


Jos sinua vaivaa neuloosi tai vurkkuoosi niin anna mennä vaan valaisimia myöten!

Ikkunaverhot on niin menneyttä, kai. Valitse jotain aivan muuta verhoksi!

Pitäisikö käytöstä poistettu avainkaappi avata yöpöydäksi?!

Viehättävä penkki kaikessa kömpelyydessään. Onnistuu kotinikkariltakin!

Joko ideoit joululahjat suvulle? ;)

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele