Siirry pääsisältöön

Vessapaperia verkossa

Ensimmäisen Vintti-illan tuloksista tuli hyvin herkkiä. Kuvissa paperi on vielä märkää, joten ei näytä puhtaan valkeilta, mutta kuivuttuaan melkein hohtavat valkeutta!

Paperimassaa voi värjätä esim. elintarvikeväreillä ja glitteriä voi ripotella sekaan! Liima tai liisteri paperimassan seassa auttaa hileiden tai langanpätkien tarttumista. Kokeile ohjetta.

Tämä on helppoa ja nopeaa tehdä: lampunvarjostimia, tuikkukupin suojia, jouluvalojen koti, ovikranssi, kevyitä ja herkkiä patsaita, ...


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vessapaperia-verkossa.html
Lampunvarjostin ja koristesiivet
tai rintaliivit niin kuin poikani epäili!


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vessapaperia-verkossa.html
Sydänkranssi kuivuu lasien varassa.


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vessapaperia-verkossa.html
Sydän saa kuivuttuaan valot sisälle!


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vessapaperia-verkossa.html
Tuikkukuppien suojia tehtaillen.


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vessapaperia-verkossa.html
Ensi joulua odotellessa...

Laittaisitko valkoisen paperin sekaan jotain muutakin?

-Hannele
Kommentit

 1. Vautsi :)
  Sinun blogistasi tulee AIVAN VARMASTI ,hyvä kierrätys/blogi.
  Just tämmösiä simppeli juttuja kaivataan
  Meinään kokeilla ittekkin tuota wc-paperi juttua:)
  WC-papereita on niin monen eri virman ?on laatu/hinta juttuja.
  mitä sinä käytit kun näkyy olevan niin tasastamassaa. :)

  -risuporo_

  VastaaPoista
 2. heh´heh
  kirjotus virhe paholainen :))
  MEINAAN kokeilla....

  -risuporo-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Risuporo! Kyl niin minäkin toivon tästä tulevan luettu blogi! Vessapaperilla ei oikeastaan ole väliä; toiset ovat valkoisempia kuin toiset ja monikerroksisemmat hajoavat hitaammin. Niitä hajoavia vessapaperirulliakin kannattaa kokeilla massaan! Minun massaa on sekoitettu vain kauhalla ja kädellä. Vielä hienompaa massaa saa surauttamalla sauvasekottimella.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele