Siirry pääsisältöön

Vintti-iltojen aloituksia

Vajaan viikon päästä on vuoden eka Vintti-ilta. Parituntisen aikana muotoillaan erilaisia metalliverkkoja ja dippaillaan niitä paperimassaan. Minun paperimassani on hyvin helppo: vessapaperia ja vettä! Hienot lopputulokset eli kurssilaisten tuotokset pääsette näkemään viikon kuluttua!


http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vintti-iltojen-aloituksia.html
Suikaloi paperia veteen.http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vintti-iltojen-aloituksia.html
Anna liota.http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vintti-iltojen-aloituksia.html
Ja liota!http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vintti-iltojen-aloituksia.html
Muotoile kanaverkosta haluamasi muoto.http://toivonvintilta.blogspot.com/2015/01/vintti-iltojen-aloituksia.html
Aloita dippaus!
Helppoa! Suosittelen kokeilemaan!

-Hannele


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele