Siirry pääsisältöön

Kevät - Lontoon kevät

Perjantaina norjalaisen yhtiön lakonuhka oli jo väistynyt ja niin pääsin mieheni kanssa lentämään Lontooseen. Tämä oli erään vuosikymmenen täyttymisen merkki ja kauan odotettu pyhiinvaellusmatka au pair-paikalle.

Matkavalmistelut eli lastenhoidon
varmistelut alkoivat
ja koivu pukkasi urheasti lehteä ulos.

Lentoyhtiön lakkoilu melkein himmensi
loma-ajatuksen.

Päästiinhän lentoon!

Määränpäänä Lontoo!


The London Eye tarjosi paloittain vihreää.

St. James's Park oli jo ihan pääsiäisessä.

Bussissa. Toisessa kerroksessa. Ihan edessä.

Kotona odotti kevät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele