Minun lauantai

Lauantaina oli minun Helsinki-päivä. Istahdin yhdeksän aikaan bussiin, joka oli lähes täynnä Vanhan Sataman Käsityömessuille matkaavia naisihmisiä. Sinne messuille minäkin päädyin. Vanhassa Satamassa on kiva messuilla: ei liian iso tila kierrettäväksi ja mukavan matkan päässä Helsingin syvimmästä ytimestä.

Tavoitteita ei tälle päivälle ollut. Joten katselin, tuijotin, koskettelin, selailin ja kyselin. Storytellerin neuleet jäivät kaivelemaan Joy hameen verran mieltäni. Sitten seuraavalla kerralla kenties... Yhden jälkeen siirryin syömään Vanhaan Kauppahalliin Storyyn. Jälkiruoaksi pari mielenkiintoista Kluuvikadun liikettä. Ahkeraa lehtien ja kirjojen selailua Akateemisessa kirjakaupassa. Sieltä löytyi ensi syksyn ideoita julkaisun verran. Käväisin Stockan herkussa kuten turistin kuuluukin. En vain löytänyt keksejä, joita siellä olisi pitänyt olla. No kohta niitä voi etsiä Lontoosta. Iltapäiväkahvit suklaaminttukakulla onnistuin valitsemaan Lasipalatsista.

Illaksi etsiydyin Balderin taloon kokoustamaan Pro Kädentaitajien kanssa. Kahvia, leipää ja Asiaa. Satunnaisen lumisateen saattelemana yhdeksän bussilla kohti Saloa. Hyvän päivän päätti juusto ja viini kotiolkkarissa Falkin ja O-P:n seurassa.

Seuraavalla kerralla kenties tuhoyksikön kera ajamaan metrolla ja ratikalla...

Raijan Aitan sivuilta löytyy
herkullisen kakun ohje!

Käsityömessujen löytö!
He ovat herttaisia rouvia ja tuotteet
niin ihanan huolittelemattomia!
Nämä lämmittävät nyt minun käsiä.
Villahousujakin olis ollut...
Johanna K. Design

Ruokailun jälkeen malttoi taas kuvata.

Kommentit