Oksaterapiaa

Minä en selvästikään ole kovin ulkoilmaihminen talvisin. Mutta kun koittaa kevät niin sitten voisin pyllöttää puskissa oksaterapiassani. Onko oksaterapia jo sinulle tuttu? Jos ei ole, niin suosittelen tutustumaan.  Tähän terapiamuotoon tarvitaan hyvät oksasakset ja levoton kasvusto pensaita, puita tai muuta leikkauksen tarpeessa olevaa kasvillisuutta. Sitten vaan asianmukainen varustus päälle ja saksimaan niitä oksia.

Tänään sain leikattua viralliset omenapuut (2 kpl). En laita kuvaa lopputuloksesta, sillä leikkaan fiilispohjalta. Pitää näyttää sopivalta! Ainahan tällainen leikkuu ei tuota syötävää satoa, mutta sitä sielun satoa sitäkin enemmän.

Maljakosta superherkkuja aivojen iloksi luvattiin Autuutta aivoille-sivustolla. Niinpä leikkasin lähes maahan asti kasvaneita koivunoksia mukaani sisälle ja aion kokeilla tätä alkukevään omaa vitamiinitankkausta.

Koivusta leikkasin jo keväästä lupailevia
 oksia maljakkoon vitaaminikokeiluun.

Keräsin tuulen viskomia koivunoksia omaan
pinoon.
Risulintu tai jotain.

Mun apurit sitomisleikeissään...


Omenapuunoksat odottaa vielä
sijoituspaikkaansa.Kommentit

 1. Mulla on ihan sama juttu, oksien leikkaamista voisin harrastaa aina vain. Ehkä se on se heti näkyvä lopputulos, joka koukuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Siis huomasin kommentoineeni väärän profiilin alla. Siksi poistettu tuo edellinen. Ihan itse kuitenkin ajattelin ja naureskelin seutukunnan oksaterapiahanketta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!