Siirry pääsisältöön

Oksaterapiaa

Minä en selvästikään ole kovin ulkoilmaihminen talvisin. Mutta kun koittaa kevät niin sitten voisin pyllöttää puskissa oksaterapiassani. Onko oksaterapia jo sinulle tuttu? Jos ei ole, niin suosittelen tutustumaan.  Tähän terapiamuotoon tarvitaan hyvät oksasakset ja levoton kasvusto pensaita, puita tai muuta leikkauksen tarpeessa olevaa kasvillisuutta. Sitten vaan asianmukainen varustus päälle ja saksimaan niitä oksia.

Tänään sain leikattua viralliset omenapuut (2 kpl). En laita kuvaa lopputuloksesta, sillä leikkaan fiilispohjalta. Pitää näyttää sopivalta! Ainahan tällainen leikkuu ei tuota syötävää satoa, mutta sitä sielun satoa sitäkin enemmän.

Maljakosta superherkkuja aivojen iloksi luvattiin Autuutta aivoille-sivustolla. Niinpä leikkasin lähes maahan asti kasvaneita koivunoksia mukaani sisälle ja aion kokeilla tätä alkukevään omaa vitamiinitankkausta.

Koivusta leikkasin jo keväästä lupailevia
 oksia maljakkoon vitaaminikokeiluun.

Keräsin tuulen viskomia koivunoksia omaan
pinoon.
Risulintu tai jotain.

Mun apurit sitomisleikeissään...


Omenapuunoksat odottaa vielä
sijoituspaikkaansa.Kommentit

 1. Mulla on ihan sama juttu, oksien leikkaamista voisin harrastaa aina vain. Ehkä se on se heti näkyvä lopputulos, joka koukuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Siis huomasin kommentoineeni väärän profiilin alla. Siksi poistettu tuo edellinen. Ihan itse kuitenkin ajattelin ja naureskelin seutukunnan oksaterapiahanketta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele