Siirry pääsisältöön

Timantteja

Keskiviikkoinen myrsky riepotteli seudulla puita, puutarhakalustoa ja sähkölinjoja. Sähkökatkon aikaan kokosin pitkästä aikaa MLL Halikon vauvalahjapusseja, jotka menevät vastasyntyneen perheeseen yhdistystuliaisena.

Kun työvaloa oli jälleen saatavilla rustailin Kesäksi kuntoon -huhtikalenteriin timanttivettä alumiinipannusta!

Luulen, että pannu jatkaa matkaansa
 Salaisen puutarhan puolella, kunhan alkaa
 kunnolla vihertämään...

Timantteja tulee!

Pannu sai nokkaansa reiän ja siihen
 sitten rautalankaviritelmät helmineen.

Vanha pannu ei kelvannut enää edes
hiekkaleikkeihin,
koska kansi oli jumittunut kiinni.

Tässä niitä vauvalahjapusseja täytettynä.
Lähtivät neuvolaan jakoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele