Siirry pääsisältöön

Olkia talveksi

Meidän tilalla näkyy tähän aikaan vuodesta traktorit työkoneineen ja puimuri. Kuivuri takaa tasaisen taustahyrinän. Yöt ovat viileitä ja päivät lämpimiä. Fasaanin pojat kurkkivat ojanpientareelta ja kyyhkyt väistelevät osumia ilmalinjoilla. Banaanikärpäset valloittavat keittiön ja kasvimaalta saa korjata satoa. Vilja kypsyy ja sateita pelätään. Stressin sietokykyä kasvatetaan huomaamatta ja silti tämä on vuoden kohokohta!

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/08/olkia-talveksi.html
Täydellinen aamu!

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/08/olkia-talveksi.html
Isäntä tekee lähtöselvitystä...

Naapuripellolla on vuosien tauon jälkeen viljelty ruista. Sain luvan käydä leikkaamassa sylillisen talven himmelikokeiluun. Ajattelin kuivattaa vertailuksi kotipellolta lyhyempi kortista vehnää. Ja mehupillejä tai putkihelmiä löytyy sitten kaupasta, jos kokeilut sitä vaativat.

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/08/olkia-talveksi.html
Rukiit odottavat käsittelyäni!

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/08/olkia-talveksi.html
Vehnät odottavat saksijaa.

Himmeli-ideat on jo talletettuina Pinterestiin. Ole hyvä ja poimi itsellesi sopiva haaste!

Vois haaveilla tekevänsä....
Aiotko tehdä himmelin?

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele