Siirry pääsisältöön

Idean hakua

Lauantaina pidettiin Salossa jo kolmatta kertaa Myllyojankadun Markkinoiden yhteydessä Käsityöläismarkkinat, joihin mahtuu noin sata myyjää. Vanha autohalli on avara ja valoisa tila myyjäisille. Pöytärivien välissä mahtuu ajelemaan lastenvaunuillakin vaivattomasti. Olen osallistunut tapahtumaan joka kerta ja aina myynti on surkeaa, mutta kurssieni mainospaikkana ihan loistava. 

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/idean-hakua.html
Arpaonnella kurssille?

Lauantaina järjestin myyntipisteessäni kevyet arpajaiset, joissa arvottiin kaikkien osallistuneiden kesken sisäänpääsy kurssilleni! Arpajaislipukkeen vastausosioon toivoin tekniikkaa tai kurssia, johon asiakas seuraavaksi haluaisi tutustua. Sain 41 yksi täytettyä lipuketta eli 41 kurssiehdotusta! Toki joukosta nousi suosikki eli betoni, mutta paljon myös aiheita, joita en itse heti ajattelisi.

Tästä on helppo lähteä suunnittelemaan ensi kevään Vintti-iltoja sekä postauksia, jotka kiinnostavat asiakkaitakin! Sitä ennen kuitenkin joulun odottelua kurssilaisten kanssa.

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/idean-hakua.html
Joulupalloja?
  
http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/idean-hakua.html
Jos ei polkat maistu...

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/idean-hakua.html
Viimeiset mintut pakkasen alta
pääsivät kuivumaan kuivausrummun oveen.

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/idean-hakua.html
Kestoleivonnaisia
neuloille tai leikkiville!

Miten sinä keräät ideoita jaettavaksi?

-Hannele


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele