Syksyn tuulet!

Tuuli viskoo vaahteranlehtiä ja villasukat on haettu jalkoihin. Padassa porisee naudansuikaleet porkkanan, kesäkurpitsan, palsternakan, sipulin ja tomaatin kanssa. Lomamatka on varattu joulukuuhuun. Mielelläni tilaan kyläkoulun kautta kynttiläpaketin ja toisenkin pimeneviin iltoihin.

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/syksyn-tuulet.html


Syksy saa myös innostumaan! Hain uutta potkua julkaisuihin ja liityin Blogipolkuun. Sieltä löytyy lukijoille arvontoja joka viikolle! Se on tuore blogiyhteisö ja toivottavasti säilyttää uudistumiskykynsä. Verkostoitumisristeily potki luomaan You Tube-kanavan, josta kerron myöhemmin käyttökokemuksia.

Syksyyn kuuluu perinteisesti säilöntä; muistoja tai ihan purkkitavaraa. Reilu kuukausi sitten napsin vielä lisää lipstikan oksia kuivumaan. Nyt lehdet olivat ruutikuivia purkkiin ja pimeään kaappiin säilöttäväksi. Minä säilön lehdet kokonaisina ja murskaan ne vasta kattilaan heittäessä. Lipstikkahan on ikivanha "pihayrtti", joka saa jauhelikeitonkin maistumaan! Lipstikasta voi ihan yksinäänkin tehdä keittoa. Vinkkinä ensi kevääseen!

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/syksyn-tuulet.html

Verkostoitumisristeilyllä hellittelin hermojani ja neuloin säärystimiä. Ne osoittautuivatkin kiintoisaksi puheenaiheeksi!
Ohjeen kirjoitin soviteltavaksi facebookin Toivon Vintti ja Kauppa-ryhmään.

http://toivonvintilta.blogspot.fi/2015/10/syksyn-tuulet.html

Millä sinä säädät syksyn sopivaksi?

-HanneleKommentit