Siirry pääsisältöön

Valokuvatorstain haaste

Haaste 381: ovi/portti. Nämä ovat mukana edellissäkin postauksessa, mutta en malta olla jakamatta vanhan junatunnelin luomaa tunnelmaa portista pimeän ja valon rajalla. Käy katsomassa lisää portteja ja ovia!-Hannele


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Illan hämärässä vielä korostui tuo valon tavoittelu!

   Poista
 2. Ompa kunis tuo portti luontoon 2. kuvassa !!! Olis mukava kävellä tuosta eteenpäin. Hyvää viikonloppua toivottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikka on salaperäinen; vieressä tie ja toisella puolen rata ja silti tuolla tunnelissa olet ihan omissa oloissas!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele