Siirry pääsisältöön

Ensilumi

Ammakon ensilumi tuli viime yönä! Enteitä oli jo ilmassa, kun kävin Maskussa esikoisen treenejä seuraamassa. Siellä oli jo lauantaiaamuna maa valkoinen.

Eihän lunta ole juuri kuin nimeksi, mutta maisema kirkastui kerta heitolla! Pakkanen saisi nyt pysyä muutamassa asteessa,jotta valkoisuus säilyy pidemmälle kuin iltapäivään.

Lumikuorrute betonikakulleLuminen betonipolku

Kukkivat jalanjäljet

Vaatimaton ensilumi

Lauantai-iltana virittelin valoja, jotta lumi näkee laskeutua meillekin...

Laskeutumisvalot ensilumelle

Putous-snacksit

Kuinka paljon teillä on jo lunta?

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele