Siirry pääsisältöön

Ikealainen joulu

Perheemme pojat harrastavat sekä jalkapalloa että salibandya. Tarkoittaa käytännössä äidillekin useina viikonloppuina liikunnallisia harrastuksia tai ainakin niiden seuraamista. Sunnuntaina oli säbäturnauksen vuoro Turussa.

Raision Ikea sijoittautui navigaattorin mukaan n. 10 minuutin ajomatkan päähän säbähallista. Eli ekan pelin ajaksi mulle muutakin nähtävää kuin reikäinen pallo. Ikea ei vielä pursunnut joulua, mutta sen verran kuitenkin, että innostuin aiheesta. Tee se itse-ajatukset lähtivät hyvin liikkeelle!

Teipillä pikamuokkaus jouluun!

Piparimuotit koristeeksi leijumaan.

Kuparia jouluväriksi!

Jos ei jouluna lunta
niin ainakin valkoisia oksia! 

Magneettirasiat kalenterina

Pelkistetty punavalkoinen on ajaton!

Muista kattaa kattoon asti! ;)

Kävisikö pesulahenkari tähän?

JOulupöytään kekseistä nimitaulut!

Paperisuikaleita ompelemaan?
Vai lankapukkeja vääntämään?

Jouluiset kangaskuviot täytettyinä
kuusenkoristeeksi!


Iloista (ikealaisen) joulun odotusta sinullekin!

-Hannele
 

Kommentit

  1. Yksinkertainen on tyylikästä, jotenkin mulle aina kolahtaa nuo Ikealaisten ideat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele