Luukku 16, joulukalenteri 2015

Hyvää huomenta 16. luukun takaa. Luukut avautuivat ajastettuina edellisen viikon, kun lomailtiin perheen voimin Fuerteventuralla. Siellä joulua odotetaan lämmössä ja tuulessa, mutta melko vaisuin joulukoristein.

Tässä idea taivutella yksin tai lasten kanssa paikkamerkit (joulu)pöytään. Musta piipunrassi näyttää selkeältä taivuteltunakin. Jos haluaa jotain ekstraa, voi piipunrassiin pujottaa esimerkiksi valkoisia puu- tai hamahelmiä ja sitten aloittaa taivuttelun.

Servetti on minulle uutta puuvillapellavaista My drap kerta- ja kestokäyttöisen servetin välimaastoon sijoittuvaa rullatavaraa. Tämä on kuulemma ravintoloissa suosittua; tuntuu arvokkaammalta kuin paperinen servetti. Toki tätä voi käyttää kuin paperista, mutta My drapin servetit kestävät 40 asteen pesun useita kertoja. Pesun jälkeen kosteana silitys. Hintaa yhdelle 20 x 20 cm servetille tulee noin 1 euro.Tervetuloa pöytään!
Käsityöläisten joulutori Corralejossa
Enää viikko jouluun! Lumi kateissa, villakoirat pyörii nilkoissa, mutta lapset uskovat joulun tuloon! Minäkin siinä mukana...

Huomiseen!

-Hannele

Kommentit