Siirry pääsisältöön

Luukku 18, joulukalenteri 2015

Lentokentän kaupat kävivät tuoreimmalla lomamatkalla tutuiksi, kun kone (lopulta) lähti tunnin myöhässä kohti kiitorataa. Keskimmäiseni sormeili kirjakaupan niskatyynytarjontaa ja olisi kovasti halunnut sellaisen itselleen. Enhän minä ostanut, kun itsekin voi tehdä...

Ja nyt meillä on sellainen niskatyyny eli sopivan pehmeä ja lämmin joulumakkara!

Tarvikkeet kierrättäjän joulumakkaraan löytyvät kotinurkista tai kirpputorien lahjoitetaan osioista. Olen aikoja sitten saanut rikkinäisen säkkityynyn, jonka täyte on odottanut uutta kotia. Lisäksi tarvitaan risat / hylätyt sukkahousut, collegehousujen lahje ja nauhan pätkät.

Styroxrouhe on mahdottoman sähköistä ja sukkahousun lahkeen täyttäminen saattaa tuntua tuskalliselta. Rouhetta kannattaa työntää sukkahousun päältä tiiviimmäksi, jolloin makkaraan saa paksuutta. Sukkahousun lahje solmitaan kiinni ja sujautetaan collegehousun lahkeeseen. Lahje leikataan haaroista poikki ja molemmat päät solmitaan esimerkiksi vyötärönauhan pätkillä kiinni.Joulumakkaran testikäyttäjä!
Rentoja joulusäätöjä sinulle!

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele