Siirry pääsisältöön

Luukku 3, joulukalenteri 2015

Vähitellen koti koristautuu jouluun. Itsetehdyt jouluihmeet katossa ja ikkunoissa uskottelevat joulun olevan tulossa.


Tykkään leikata lumihiutaleita kaavapaperista. Viime jouluna ripustin hiutaleet keittiön pöydän ylle ja koristepuuhun. Nyt niitä tulee lisää, vaikkapa jääkaapin oveen (jos ei ole sattumalta valkoinen niin kuin meillä..), eteisen seinälle, vessan peiliin tai sängyn päätyyn. Kuvassa hiutaleet ovat vanhalla ruosteisella pellillä!Olen laminoinut tähdet ja leikannut suunnilleen paperin muotoon. Näin ne kestävät säilytystä ja sopivat vaikka glögimukin alle.Oikeita hiutaleita odotellen huomiseen!

-HanneleKommentit

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele