Siirry pääsisältöön

Luukku 5, joulukalenteri 2015

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä on saattanut joku jo siivota nurkkiaan ja ihmetellä mitä tehdä vanhoille palapeleille. Minä en ole erityisesti siivonnut, mutta perintönä Vintiltä kyllä löytyy vanhoja palapelejä. Ne oli säilytetty siististi levyjen välissä, mistä napsuttelin ne takaisin palasiksi käyttöön eli kranssiksi.

Liimasin palaset kuumaliimalla pahvista leikatulle rinkulalle. Laitoin isompia paloja alle ja pienempiä päälle. Palakerroksia tuli paikoitellen jopa neljä. Eli tähän pystyy hävittämään isonkin määrän paloja!

Kaksi kerrosta maalia ja vielä paikkausmaalaus niin kranssi alkaa näyttää siistiltä.


Vielä täytyy etsiä kodista sopiva paikka kranssirimpsulle.
Miltä sinun kranssi näyttää tänä vuonna?

-Hannele

Kommentit

  1. Ihan loistavaa! Pitää pistää muistiin..

    VastaaPoista
  2. Hannele Toivon Vintiltä5/12/15 22:30

    Kiitos tykkäämisestä! Palapelin palaset meinaavat piiloutua kuumaliimalla liimatessa siihen "liimasiimaan", jota tarttee nyppiä ennen maalaamista melko tarkkaan pois.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele