Siirry pääsisältöön

Kädettömiä ajatuksia

Pikkuista vaille vuodenvaihteen onnistuin murtamaan käteni uusien luistimien sisäänajossa. Kaunoluistimista hokkareihin vaihto ei käynyt ihan kivuttomasti. Kipsikautta tulee riittämään helmikuulle ja hampaille annetaan uudet sähköiskut kuukauden päästä siinä toivossa, että tunto olisi palautunut.

Yksikätinen elämä on tietysti tuttua jo lasten vauva-ajoilta, mutta silloin yksikätisyyttä pystyi vaihtamaan ja myös halutessaan käyttämään kahta kättä. Sormijumppaa voi tietysti harjoittaa kaksikätisesti...

Onneksi pystyn kuvaamaan pakkaspäivien kauneutta!


Onnekasta vuoden alkua Sinulle!

-Hannele

Kommentit

  1. Voi sentään! Paranemista, ota rauhallisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kärsivällisyyttä vaatii multa ja muilta. Huomenna olen pätkän verran viisaampi uusien röntgenkuvien jälkeen...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.