Siirry pääsisältöön

Mukavuusalueen tuolla puolen

Pieni lintu haastaa säännöllisesti kuvaamaan mitä erilaisimpien otsikoiden alla. Tällä kertaa kuvataan Mukavuusalueen ulkopuolista elämää. Mulla on jo pelkästään naama kameraan päin esiintyminen melkoinen uskallus ja omalta mukaavuusalueelta poistuminen. Nyt sitten vielä flunssa ja pakko olla tekemättä mitään ja maata vain! Hiukan lääkevastaisena ihmisenä tungen rohtuneeseen nenääni nenävoidetta ja hengittelen VaboRubbia. Aargh!

Hereillä oloajan voi käyttää nettisurffailuun. Pidän Marie Claire'n idealehdistä ja nyt olen selannut ideoita niiden nettisivuilta ranskaksi. En osaa sanaakaan ranskaa, joten kaikki otsikoinnit tulevat vain näpyttelyjen kautta tutuksi... Enkä löytänyt vastaavia sivuja englanninkielisenä.


  


Pitänee laajentaa kierrätyshenkistä sanavarastoaan ranskankielisemmäksi!

-Hannele


Kommentit

 1. Parantelehan nuhaasi, täälläpäin meni 3vkoa nuhanenänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei todellakaan kolmea viikkoa! Tänään on ollut jo eilistä parempi ja viime vuosina äidin sairastaminen on vaan jäänyt vähemmälle, kun eikös äidin kuulu hoitaa niitä kaikkia muita. ;)

   Poista
 2. Vau, omakuva flunssaisena, rohkeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Huono kuvattava menee sairauden piikkiin.

   Poista
 3. Mä pitäydyn vaan piirroksissa omassa kuvassa, ettei kaikki kaikkoa blogistani :) Hyvät kuvat ja vastaus haasteeseen!! :)Ja kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 4. Hyvä vinkki, äkkivilkaisulta näyttäisi olevan pullollaan kaikenlaista inspiraatiota nuo Marie Claire idees..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis juu! Ja lehdet ovat mielestäni hiukan edellä Suomi-virtauksia, vink vink!

   Poista
 5. Hieno ajatus kuvata selfie sairaana. Todellakin mukavuusalueen ulkopuolella.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi vaan kuvitella niiden oloa, joiden maattava ja siedettävä joutenoloa kenties viikkoja / kuukausia / vuosia.

   Poista
 6. Pikaista paranemista! Sama tauti vaivannut täälläkin... Rohkeita kuvia, kiitos niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Flunssaa tuntuu löytyvän kaikkialta, mutta toivon että tämä yksi versio riittää tänä keväänä.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tehokas lepo auttaa ja niistämisen on jo melkein unohtanut. ;)

   Poista
 8. Pikaista paranemista ja lepoa!! Olen murtuneen sääriluun takia sairaslomalla ja tiistaina nousi kuume ja vielä eilenkin oli korkeat lukemat. Jonkin näköinen keuhkoputken tulehdus ilmeisesti, kun rööri tuntuu tukkoiselta. Kerta sairaslomalla olen jo valmiinksi, niin varmaan ensimmäistä kertaa olen todellakin vain ollut ja maannut (surffaillut toki netissä) ja nyt tuntuisi, että flunssa on menossa jo ohi. Normaalisti en malta levätä ja taudit kestävätkin sitten useamman viikon. No joo, normaalisti itselläni olisi hevoseni hoidettava, mutta nyt kun mies hoitaa rutiinit ja ystävät hevosten liikutukset niin minun ei todellakaan ole tarvinnut hievahtaakkaan. Yritän ottaa tästä opikseni, että kun joskus sitten taas keväällä palaan töihin, niin yritän olla "epätunnollisempi" työntekijä ja jäädä heti kotiin lepäämään, kun tuntuu tulevan kipeäksi! Ja silloin myös armahtaa itseäni "turhista" tallihommista; jos sitä vaikka sitten olisi oikeasti työkuntoinen nopeammin. :) Vicks voide on muuten hyvää, jos meinaa yskä vaivata yöllä. Ensimmäisenä yönä vedin peiton tiiviisti kaulaan kiinni, mutta toisena yönä, kun voiteen höyryt pääsivätkin peiton reunasta hengitykseen niin sehän auttoi ja rauhoitti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin tunteissas mukana! Mulla tosiaankin flunssa jo helpottanut ja kipsikin lähtee viikon päästä pois. Kyllä aikuisen pitäisi osata olla ja levätä, mutta se on niin kovin "työlästä". Tästä on hyvä opetella olemaan iisimmin. Kärsivällisyyttä sääriluun kanssa!

   Poista
 9. Oi voi! Parane pian! Flunssa on todellakin mukavuusalueen ulkopuolista juttua.

  VastaaPoista
 10. Paranemisia! Täällä ollaan onneksi tuolta taudilta vielä vältytty...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivottavasti vältyttekin. Ei flunssissa mitään hienoo ole. :(

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!