Siirry pääsisältöön

Pannaria välipalaksi

Ahvenanmaan pannukakku on herkullista, mutta siihen tarvitaan pohjaksi joko riisi- tai mannapuuroa. Olen niin laiska, etten pannaria varten ala puuroa keittämään. Nyt onnistuin iltapalapuuroksi keittämään niin paljon mannapuuroa, että sitä riitti pannarinpohjaksi. Tein makean välipalan Hellapoliisin toimivalla ohjeella.

Mulla on nyt hankaluuksia sekoitella taikinoita yhdellä kädellä. Liukueste eli miehen korvike rimpsuilla tai ilman pitää kattilat ja kulhot paikoillaan, ja sekoittaminen onnistuu!

Rimpsureunainen liukueste pitää
taikinakattilan paikallaan!

Kardemummat pilkistää leikkauspinnasta...
Joko olet kokeillut Ahvenanmaan pannaria? Tämä kokkailu sopii hyvin nuukailuteemaan ja ruokahävikin minimoimiseen.

-Hannele

Kommentit

  1. Mä en oo tehny Ahvenanmaan pannaria, mutta voikohan sitä tehä gluteenittomana. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos liittymisestä blogiini! Kävin jo Aurinkokujalla ;). Uskoisin pannarin onnistuvan gluteenittomasta jauhoseoksestakin. Ainakin toisenlaisia pannareita olen saanut onnistumaan gluteenittomana. Kerro sitten kuinka kokeilun kävi!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!