Siirry pääsisältöön

Helmikuun kollaasi

Helmikuun sää heittelehti loskasta lumiseen maisemaan. Varmuudeksi testasimme itäsuomalaisen runsaslumisen talven. Paistoin trendikkäitä banaanilettuja ekaa kertaa. Sanoin jäähyväiset aupairvuonna (1994) ostetuille sukkiksille. (Laatu taitaa kestää!) Opettelin elämään ilman kipsiä. Innostuin jälleen kierrätystöistä. Uskaltauduin kehonkoostumusmittaukseen. Huovutin pitkästä aikaa. Nautin Vanhojen Päivän tansseista ja heidän nuoruudestaan. Sydämeni suli tyttäreni (4 v.) piirtämästä äiti-tytär-kuvasta!Lisää helmikuun kollaaseja löydät Pienen Linnun blogista.

p.s. Miten hyödynsit helmikuun ekstrapäivän? Minä kävin 1,5 tunnin kasvohoidossa!

-Hannele


Kommentit

 1. Teillä on helmikuussa juhlittu urakalla. Kivaa.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nämä ovatkin mielenkiintoisia lettuja: banaanit ja munat sekä vaniljasokeri sauvasekoittimella sekasin. Paistetaan miedolla lämmöllä.

   Poista
 3. Oi miten söpö piirros :)

  VastaaPoista
 4. Hih, yli 20 vuotta vanhat sukkikset!:D Eihän tää maailman talous enää kestäis noin kestäviä hyödykkeitä...
  Piirros on aivan ihana!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne oli yhdet mun suosikit; siis tosi paljon käytetyt sukkikset!

   Poista
 5. Vau!
  Itsetehdyt huopikkaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan vielä vaiheessa, mutta kivat kevättossut terassille niistä voi tulla!

   Poista
 6. Ihana kollaasi helmikuuta!
  Itse tuhlasin karkauspäivän töissä ja geokätkeilemällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Geokätkeily on mulla vielä kokematta...

   Poista
 7. Paljon on helmikuuhun mahtunut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele