Liisteröity paperipiilo

Olen laiska siivoamaan. Tykkään kuitenkin, että tavarat palautuisivat paikoilleen. Melko hankala yhtälö! Aika ajoin otan itseäni niskasta kiinni ja tartun johonkin epäkohtaan. Nyt hyvin pieneen, mutta näkyvään.

Yksi nurkkaus tursuaa ns. tärkeitä papereita ja tyhjiä postikortteja lähetettäväksi. NE paperit saattavat löytyä, mutta kortit eivät ole lähteneet minnekään.Olen joskus kirjaston poistosta ostanut itselleni iänikkuisen eläinoppaan.  Valitsin sieltä lintuja ja leikkasin niitä vanhan vihreän lehtikotelon päällysteeksi.

Levitin liisteriä lehtikotelon yhdelle sivulle ja asettelin lintuja mieleiseen järjestykseen. Lisäsin liisteriä runsaasti myös kuvien päälle. Kävin tällä tavalla kaikki sivut läpi ja jätin kansion kuivumaan. Kansio muuten kannattaisi täyttää vaikka lehdillä kuivumisen ajaksi, jotta kotelo säilyttäisi muotonsa.

Kotelon kuivuttua leikkasin ylimääräiset paperit pois kotelon reunoilta ja teippasin eristysnauhalla reunat. Sähköteippi olisi ollut ensimmäinen toive reunoihin, mutta melkein luistelusään myötä eristysnauha löytyi nopsemmin.Nyt on järjestys ainakin hetken ja Mannerheimkin näkyy papereiden takaa!

-Hannele

Kommentit