Siirry pääsisältöön

Lisää vetoketjuista

Viikonlopun vetoketjuhenkinen kansalaisopiston kurssi on ohi ja esitellyt ideat saivat oppilaissa odotetun tekemisen ilon päälle. Tykkään siitä, kun aiheen esittelyn jälkeen tulee muutama tarkentava kysymys ja sitten kaikki syventyvät omaan suunnitelmaansa ja tuotokseen.Onko tullut kerättyä vatoketjuja! ;)Lisää ideoita Pinterestistä täältä.
-Hannele

Kommentit

 1. Hitsit mitä ideoita! On todellakin tullut kerättyä vetoketjuja, ajatuksena varmaan tehdä kymmenittäin pikku pussukoita yms, mutta nythän tässä aukeaa ihan uudet mahdollisuudet vetoketjujemman tyhjennykselle.

  VastaaPoista
 2. Nää on aina niin vaarallisia... Lisää kerättävää! Laita kuvia, kun tuloksia näkyvissä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Tehty tyhjän teippirullan päälle. ;)

   Poista
  2. Niin minustakin! Tehty tyhjän teippirullan päälle. ;)

   Poista
 4. Kivoja ja mainiota kierrätystä! Minullakin kasa vetoketjuja jemmassa. Revin aina talteen hajoinneista ja pienistä vaatteista, joita ei voi/viitsi enään paikkailla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.