Myslipaketista lahjakassiksi

Kartonkipakkauksille on omat laatikot keräyspisteissä, mutta niille voi antaa myös kotitekoisen ns. toisen mahdollisuuden. Mysli-, muro-, keksi- ja hiutalepakkaukset ovat siistejä ja käyttökelpoisia tyhjennyttyäänkin.

Leikkaa pakkauksen yläreuna siistiksi ja madalla laatikkoa halutessasi. Leikkaa paperitapettia, kangasta, paketointi-, sanomalehti- tai pakkauspaperia paketin ympärysmitan (+ 2 cm) verran. Päällyspaperin korkeuteen lisätään pohjataite sekä sisätaite.

Päällyspaperin tai -kankaan kiinnittämiseen voi käyttää liimaa tai kaksipuoleista teippiä. Minä liimasin paketointipaperin puikkoliimalla. Pohjassa taittelin ensin päädyt ja sitten liimasin pitkien sivujen taitteet päälle. Lahjakassin suuaukon taitteet leikataan nurkista pakkaukseen asti, liimataan ja taitetaan pakkauksen sisäpuolelle.

Lopuksi reiät rei'ittimellä tai naulalla / naskalilla ja sopivaa (kierrätettyä) narua tai lankaa kantokahvoiksi. Lahjakassi on hetkessä valmis mukaan otettavaksi!Luulen, että näitä tulee tehtyä toistekin!
-Hannele


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!