Siirry pääsisältöön

Ystävänpäiväksi

Kokeile ilahduttaa ystävääsi vetoketjukorulla.

Leikkaa vanhasta vaatteesta tai laukusta vetoketju talteen. Leikkaa kangasosat ketjun ympäriltä pois. Ketju voi olla alhaalta suljettu tai avonainen. Mallia voi muunnella ketjun mallin ja pituuden mukaan. Ompele ketju villakankaaseen pienin hampaiden ylittävin pistoin. Täytä kuvio villalla neulahuovuttamalla. Leikkaa lopuksi vetoketjun ulkopuolinen villakangas pois. Varo leikkaamasta ompeleita poikki! Kankaan voi myös taittaa ja ommella korun taakse kiinni.

Omepele tai liimaa valmiin korun taakse toinen kangas ja haluamasi neula. Vetoketjukoru sopii myös korttiin kiinnitettäväksi.
Olen koonnut Pinterestiin lisää ideoita vetoketjujen käyttöön. Ole hyvä!

-Hannele

Kommentit

 1. Aivan ihana idea ja toteutus! Kävin myös Pinterestissä. Olet valtavan taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pinterest on muistitauluni ja sisältää netistä löytyneitä kuvia, ohjeita ja inspiraatiota.

   Poista
 2. Moikka! Mikä sun Pinterest tili on? En äkkiseltään haulla löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Olen linkittänyt tuon Pinterest sanan, mutta löytyy Toivon Tila - nimellä. Tervemenoa vaan kuvien rajattomaan maailmaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tulisipa tuollaisia myös myyntiin puotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ¨Kiitos! Voi hyvin tullakin, kun käsi kuntoutuu.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele