Rentoutuen kohti pääsiäistä

Tämä viikko on ollut melkoista selviytymistä ja hetkiä muistellen vauva-arkea. Kaiken takana väsymys. Nuorimmainen on sairastanut tavalleen poiketen pitkän kaavan mukaan ja äitinä olen saanut seikkailla öitä vessan ja sänkyjen väliä.

Nyt helpottaa ja olen ehtinyt hiukan kääntää ajatusta pääsiäiseen. Menen ohjaamaan huovutusta iltaperhekahvilaan. Sitä ideoidessa olen tehnyt huovutusvillan jämistä munia, joihin saa tökkiä harmituksen, väsymyksen ja turhautuneisuuden. Sellasia huolimunia tai murhemunia tai meditointimunia. Minun tarvitsee vain seurata, että muna pitää muotonsa. Eli käy oikein hyvin mielenrauhan tavoitteluun.

Neulahuovutukseen tarvitaan huovutusneula, jossa on kolmiomainen kärki väkäsillä. Vettä ei tarvita. Ideana on, että neulalla tökkiessä villakuidut kietoutuvat toisiinsa tiiviimmin ja näin "huopuvat". Varo sormiasi! Tökkimistä voi jatkaa niin kaun kuin neula uppoaa työhön. Eli kuvan höttöpallosta tulee tuntien tikuttelun jälkeen tiivis, pieni, koristemuna. Matkalla voi korostaa hahtuvasuiroilla paljastuvia kuvioita.
Rentoa viikonloppua toivottaen!
-Hannele


Kommentit

  1. Ihania huovutusmunia. Itsekin teen huovutuksella jotakin, se on mukavaa puuhaa.Pikaista paranemista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä tytsy alkaa parantua, kun saadaan vielä silmään tropit...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!