Siirry pääsisältöön

Yhden viikon loppu / The end of a Week

Viikon viimeiset päivät kääntyivät kylmiksi ja lumisiksi. Itse hommasin järkyttävän vatsataudin. Saman taudin sai kaksi muuta perheenjäsentä. Hyvä puoli tietysti on, ettei tauti käynyt läpi niitä kahta jäljelle jäänyttä. Ainakaan vielä.

Olo alkaa kohentua, mutta sää ei. Aurinko pilkahtelee ja sade sulattaa rakeet pois. Lauantaina lähetin pojat pyöräillen tuhlaamaan energiaansa jalkapallokentälle ja katsomaan kaveriensa turnausta. Sääliksi kävi parin tunnin päästä, kun tiet olivat loskan peitossa. Hain märät mutta onnelliset pyöräilijät kotiin suihkuun.

Olin antanut pojille iltapäiväsämpylärahaa mukaan. Heillä oli tuomisinaan täydet vatsat ja arpajaispalkintoja. Ja alla olevasta mukista tykkäsin kyllä erityisesti!

Josko joskus oikea Pony eteiseen.

Ennen vatsatautia ehdin osallistumaan
alkusammutuskurssille.

Jokainen kävi vuorollaan harjoittelemassa
sammutuspeitteen ja sammuttimen kanssa.


Valkosipuli ei paljon rakeista piittaa.

Eipä ruohosipulikaan!Madon työtä ympäröi rakeet.

Tällä kollaasilla osallistun Mosaic Mondayhin.


Rankan viikon päätti vohvelit ja jäätelö! 
-HanneleKommentit

 1. Hope everyone is feeling better now. Good for you taking fire training.

  VastaaPoista
 2. Thanks Peggy! It looks brighter now, no more "Georges".

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia ja kauniita kuvia!
  Meillä joku (rusakko?) syö tänä vuonna ruohosipuliakin! Oneksi sitä kasvaa myös kasvihuoneessa ja keittiön ikkunalla.
  Terveyttä ja keväisempiä säitä sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lähiseudun rusakot eivät keksi minun ruohosipulia!

   Poista
 4. Sorry to hear you had a stomach bug there....and some snow. But those plants will bravely grow no matter what....hope your week ahead is better!

  Donna@GardensEyeView
  and LivingFromHappiness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Donna, I think the stomach flue has found another family :/ Luckily there is more green than white in the garden!!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele