Siirry pääsisältöön

Siistejä nippuja

Pinterestin ideavyörystä osui silmään näppärä jatkokäyttö viinipullon korkeille. Tarvitsee vain porata pari reikää ja pujottaa pätkä kuminauhaa.

Pistin pienet liimatilkat kuminauhojen päihin, etteivät lähde purkaantumaan. Kuminauhan voi sitten sitoa joko yhteen tai erikseen korkkiin poratuista rei'istä. Todella näppärä ja tukeva niputtaa pensseleitä, puikkoja, nauhoja, johtoja, hiuksia, ihan mitä vaan! Kuminauhan pituudesta ja paksuudesta riippuu, minkälaista nippua pystyt tekemään.
Ei kun niputtamaan!
-Hannele

Kommentit

  1. Joskus yksinkertaiset ideat ovat ihan parhaita. Hyvä vinkki ja helppo toteuttaa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihan parasta - loistava vinkki--tää kotiutuu varmasti meillekin..

    VastaaPoista
  3. Mää tän vasta ny näin. Loistoidea, eikä materiaalin hankintakaan kurjimmasta päästä hommia ole. Taidanpa alkaa ashkartelemaan näitä viikonloppuna :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele