Asuntomessut 2017/3

Kuva
Vielä yksi katsaus Mikkelin asuntomessuille. Nyt katse seinille ja ikkunoihin. Verhoviritelmiä näkyi vähän ja ne joihin kiinnitin huomioni, olivat simppeleitä ja onnistuneita valintoja kokonaisuuteen nähden.

Taulut olivat tulleet mukaan sisustukseen! Todella monen kodin oleskelutiloista löytyi näyttävä maalaus tai taideteos. Valitettavasti myös käytävät ovat palanneet taloihin. Joissakin kohteissa toimivat kotigalleriana, mutta toisaalla ihan liian ahtaina kulkuväylinä. Joissakin kohteissa akustiikan hallinta oli tehty onnistuneesti huopateoksilla.Messukierroksen päätteeksi pääsin ystäväni luo yökylään kauniiden istutusten sekaan!


-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 17. luukku

Tänä viikonloppuna voi suunnata metsään tai lenkkipolulle. Seitsemästoista luukku tarjoaa inspiraatiota oksa-askarteluun. Tästä voit kerrata jokamiehen oikeudet, jos mietit mitä sai kerätä ja mistä omin luvin.

Hutspot Amsterdam/Utrecht:

Shop domino for the top brands in home decor and be inspired by celebrity homes and famous interior designers. domino is your guide to living with style.:

Red Holly Berry Christmas Tree Pine Wreath by AllMonthsDecor:

DIY wall mounted Christmas tree with pine garlands - space saver Christmas tree perfect for small apartments!:

kuva1

easy DIY Xmas trees w/ extra branches of pine trees:

Hauskoja retkiä luontoon!
-Hannele


Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...