Asuntomessut 2017/3

Kuva
Vielä yksi katsaus Mikkelin asuntomessuille. Nyt katse seinille ja ikkunoihin. Verhoviritelmiä näkyi vähän ja ne joihin kiinnitin huomioni, olivat simppeleitä ja onnistuneita valintoja kokonaisuuteen nähden.

Taulut olivat tulleet mukaan sisustukseen! Todella monen kodin oleskelutiloista löytyi näyttävä maalaus tai taideteos. Valitettavasti myös käytävät ovat palanneet taloihin. Joissakin kohteissa toimivat kotigalleriana, mutta toisaalla ihan liian ahtaina kulkuväylinä. Joissakin kohteissa akustiikan hallinta oli tehty onnistuneesti huopateoksilla.Messukierroksen päätteeksi pääsin ystäväni luo yökylään kauniiden istutusten sekaan!


-Hannele

Mustan seuraaminen

Pitkästä pitkästä aikaa blogin seurassa. Vuodenvaihde meni Kuortaneella urheiluopistossa perhelomalla. Tammi- ja helmikuu keittiöremonttia tehden ja kommentoiden. Voimat ovat rajalliset, joten bloggaus siirtyi taka-alalle.

Pienen Linnun haasteisiin on helppo tarttua ja saada itsensä taas kirjoittamaan. Nyt aiheena musta. Johtuuko vanhenemisesta, mutta itsensä sijoittaminen luonnon kiertokulkuun tuntuu entistä luonnollisemmalta. Siksi kävin kuuntelemassa Anne Pöyhösen kuuluentoa. Erittäin mielenkiintoista ja järkeen käypää. Kyse on kaiketi loppujen lopuksi magneetti- ja sähkökentistä.

juu=juurikasvien kylvö ja hoito,
Ku=kukkien mullan vaihto pistokkaiden otto
ja juurtuneiden istutus,
Ky=Kylvö/istutus kaikki muut paitsi juurikasvit

Minä seuraan mielenkiinnolla mustan pallon liikkeitä kuukalenterista ja toivon, ettei omenapuu tuottaisi edellisvuosiin verrattuna turhia kasvuja, kun leikkaan oksat oikeaan aikaan!

Loistokasta kevättä meille kaikille!
-Hannele

Kommentit

 1. Varmaan mielenkiintoinen luento.
  Itselleni musta kuu aiheuttaa unettomuutta, nukkumisvaikeuksia. Täyden kuun aikana kuorsaan kuin pieni possu.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuvavalinta MUSTA-aiheeseen! Iloista kevään jatkoa, auringonpaistetta, energiaa!

  VastaaPoista
 3. Kuunvaiheita kannattaa seuratakin kylvämisissä ym. luontoon liittyvässä.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei nukkumisiin oikein vaikuta kuu.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuva haasteeseen, kasvava kuu, istutuskuu:) Seuraan mielenkiinnosta kuun vaihteita ja vanhoja merkkejä, mutta siihen se jääkin. Täysikuu vähän valvottaa:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...