Pääsiäisviikko

Ystävä poikansa kanssa poikkesi kylään. Yhdessä aloitettiin pääsiäinen Mikkolan Tilan karitsoita ihailemalla ja kuuntelemalla vaativaa määkimistä. Ei ne lammasemotkaan näemmä jaksa jatkuvaa määkimistä. Aika kovasti emo töytäisi karitsaa aitausta vasten, kun hermo petti. Karitsa oli hetken hiljaa ja jatkoi tärkeänä kovaäänistä tarinaansa.
Mikkolan Tilan pakastimesta lähti mukaan pala maksaa. Pidän lampaanmaksan miedosta mausta ja sopivasti paistettuna tai grillattuna ei muistuta kouluajoilta tuttua purukumia. 

Tyttäreni pitää huolen, että kaikkia pääsiäistraditioita muistetaan kokeilla. Aamut voi aloittaa munan maalaamisella. Isän kanssa idätetty pääsiäisheinä on tänä vuonna kvinoaa, tattaria ja pellavaa.
Pääsiäisen sää on ollut Hyvin vaihteleva. Minä odotan jo lämpöä ja porraskahveja. Mutta lunta tupsahtaa lähes päivittäin! Toivottavasti tässä kuitenkin keulitaan kohti kesää!
-HanneleKommentit

 1. Voi miten söpöjä ja kyllä noden ääni on lopulta ihan hirveän hermoja raastava...äidit on äitejä, myös eläinmaailmassa :)

  Niitä porraskahveja odotellessa kaivan pipon päähän ja löhden pihaa kupsuttamaan.
  Mukavia lämpimien päivien odottelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIukan on saanut lämpöä odotella. Eilen satoi taas maan valkoiseksi!!!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!